Hjem Avdelinger Sørlandet NNK Sørlandet høsten 2015

Sponsor

Fra billedgalleriet

snown litter 641a.jpg

Besøkende

Vi har 48 gjester her nå

Besøk oss på Facebook!

Nå kan du besøke Norsk Newfoundlandshundklubb på Facebook!Adressen vår er:
https://www.facebook.com/
norsknewfoundlandshundklubb
NNK Sørlandet høsten 2015 PDF Skriv ut E-post

Hei!

Etter en lang sommerferie er det igjen tid for å komme seg ut på tur. Som dere ser her så samarbeider vi med Bernerklubben om turer og treff. Nå håper vi på en fin høst med mange fine dager. Følg meg på Facebook gruppa til avdeling Sørlandet. Her legger vi ut det som skjer og selvsagt kommer det bilder fra det vi har gjort.

HOVDENTUR :-)
Avdeling Sørlandet inviterer til fjelltur helgen 18.-20. september.
Vi satser på noen fine turer i heia samt hyggelige kvelder med god mat og drikke.
Ønsker dere å være med må dere selv ordne med overnatting på Hovden. Gi beskjed om du/dere er med sånn at vi kan planlegge felles middager.
Velkommen!

Ellers er dette noe av det som skjer utover høsten. Vi henger oss som nevnt på de turene som Berner klubben arrangerer. Bli med i FB gruppa til NBSK avdeling Agder. Da får du den informasjonen du trenger for å bli med på tur.

Søndag 20.september er det tur til Råmundhelleren i Birkenes. Søndag 8.november går turen til Bruliheia. Turen til Bruliheia er litt lang og passer nok ikke så bra for de minste. Mat og drikke må med til begge turene.

Vi skal også ha et årsmøte med valg før jul. Dato er ikke bestemt enda. Har du lyst til å være med i arbeidsutvalget til avdeling Sørlandet, er det bare å ta kontakt. Vi trenger «nye» folk

Ha en fin høst!

Hilsen
NNK avdeling Sørlandet