Fra billedgalleriet

DSC_0019.JPG

Besøkende

Vi har 10 gjester her nå

Besøk oss på Facebook!

Nå kan du besøke Norsk Newfoundlandshundklubb på Facebook!Adressen vår er:
https://www.facebook.com/
norsknewfoundlandshundklubb
Dyr for Alle/Oslo Dog Show PDF Skriv ut E-post
Norsk Newfoundlandshundklubb skal ha stand på rasetorget ved arrangementet Dyr for Alle/ Oslo Dog Show arrangeres
18. - 20.nov 2022.
Dyr for Alle er arrangementet hvor dyreelskere i alle aldre kan boltre seg i det som finnes av hobby- og kjæledyr i Norge. Arrangementet er en inspirasjons- og opplevelsesarena for dyr, godt dyrehold og dyrevelferd, hvis mål er å sørge for vekst i den norske zoobransjen.
Nytt av året er at messen Oslo Dog Show blir arrangert parallelt med Dyr for Alle. Oslo Dog Show er et utspring av det tidligere arrangementet Dogs4All og er et nytt samarbeid mellom Norsk Kennel Klub og NOVA Spektrum. Dei har stor tro på at de to arrangementene vil bidra til å styrke hverandre, og publikum får tilgang til to messer for prisen av én.
I forbindelse med dette arrangementet, trenger vi engasjerte medlemmer som vil være med å bidra til at vi får laget en stand som viser hva newfoundlandshunden er.
Vi ønsker å sette ned en gruppe som kan ha ansvar for idéer og planlegging av standen vår. Vi trenger også mennesker og nuffer som kan stille opp denne helgen.
Føler du deg kallet? Ta kontakt med oss på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen